Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Dokaz da postoji Raj

  • Četvrtak, 06 Studeni 2014 08:46
  • Pročitano 3679 puta

Tisuće ljudi je doživjelo vantjelesna iskustva za vrijeme kliničke smrti premda znanstvenici najčešće tvrde kako je to nemoguće. Doktor Eben Alexander je bio jedan takav znanstvenik, neurokirurg, koji je tvrdio da su takva iskustva jednostavno fantazije koje proizvodi mozak u ekstremnim uvjetima stresa.

Čovjek od znanosti i dokaza koji je posvetio život proučavanju ljudskog mozga, dobio je teži oblik meningitisa i pao u komu. Dio mozga koji kontrolira misli i emocije, onaj što nas čini čovjekom, u potpunosti mu je prestao raditi. Sedam dana je ležao u komi i nije postojala nikakva moždana aktivnost. Liječnici su već polako digli ruke od njega, no Alexander je ipak otvorio oči i vratio se iz kome.


Dokaz Raja

Dokaz RajaNjegov oporavak je postao medicinsko čudo, no niti upola toliko kakva je njegova priča koju je donio sa svog nevjerojatnog putovanja. Dok je njegovo tijelo ležalo u komi, Alexander je putovao izvan ovoga svijeta, naišao na anđeoska bića koja su ga odvela u najdublje sfere fizičkog postojanja. Tamo je upoznao i razgovarao s božanskim izvorom samog svemira.

Opisivao je prekrasne krajolike i osobe, ambijente koji oduzimaju dah. Imao je čak i vodiča, prelijepu žensku osobu za koju je kasnije shvatio da je bila njegova pokojna sestra. Cijelo iskustvo koje mu je zauvijek promijenilo život te shvaćanje pojmova života i smrti, podijelio je sa svijetom u svojoj knjizi Dokaz raja u kojoj je detaljno opisao svoja čudesna iskustva kako ih se prisjećao.

Čovjek od znanstvenih dokaza i skeptik, postao je čovjek s dubokim iskustvom i znanjem da smrt nije kraj već prelazak. Također je svjedočio postojanju nevjerojatnih dimenzija koje se čine sa našeg zemaljskog poimanja života kao znanstvena fantastika i fikcija. No, one su stvarne i ljepše od svih naših maštanja…

Pogledajte i kratki video, isječak iz emisije Oprah, Supersoul Sunday, u kojoj doktor Eben Alexander iznosi svoje viđenje i doživljaj Boga…

 

Ocijeni sadržaj
(5 puta ocijenjeno)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream