Koristimo kolačiće Za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nastavkom pregleda stranice, prihvaćate uvjete i korištenje kolačića. Saznajte više

Slažem se

Putevi snova - seminar

  • Srijeda, 14 Lipanj 2017 13:09
  • Pročitano 18 puta

Svi sanjamo, čak i ako se ne sjećamo svojih snova… a sanjamo uvijek, čak i potpuno budni. To osjetilo sna, to unutarnje osjetilo koje proizlazi iz našeg božanskog porijekla, omogućava nam percepciju viših razina informacija koje dolaze putem emocionalnih kanala.

Snovi se manifestiraju na različitim razinama, svaki s odgovarajućim funkcijama. Krećemo se od jednostavnih snova, u kojima um reorganizira i ponovno ispituje događaje proteklog dana, do kompleksnijih snova koji dopiru izvan naših aktualnih percepcija do drugih točaka u vremenu ili u kojima napuštamo naša fizička tijela i ulazimo na astralne razine stvarnosti. Još napredniji i mnogo rjeđi snovi su oni koji nam dopuštaju pristup “Pragu”, svijetu sačuvanih memorija i informacija koje čekaju da budu ponovno umetnute (reinkarnirane) u nove oblike – o Pragu se detaljnije govori u Duhovnoj fizici i humanističkoj filozofiji.

Sanjanje je temeljni element života i vitalno je za duhovni rast i svijest o sebi. Vježbanjem taj osjet pruža temelj za svjesno sudjelovanje na različitim razinama stvarnosti restrukturirajući um da napusti potrebu prevođenja osjeta u fizička iskustva i umjesto toga izravno kontaktira primordijalne zakone koristeći druge logike.

Ovaj seminar vam u tri stupnja pokazuje kako interpretirati snove i, uz vježbanje, svjesno djelovati u drugim svjetovima. Najoriginalnija tehnika, razvijena u Damanhuru, koristi znakove u snovima – arhetipske znakove koje um poznaje i razumije – za otvaranje psihičkih obrazaca koji podržavaju put prema različim razinama sanjanja. Zadane vježbe rade se svake noći da se pojača aktivnost lucidnog sanjanja i pomogne u dešifriranju događaja i senzacija koje smo doživjeli. Trenirajući naše osjetilo sna možemo namjerno koristiti naše snove, u snu i u budnom stanju, za našu osobnu evoluciju i rast.

1. stupanj

Naučite interpretirati svoje snove: Raditi sa znakovima u snovima, koje slijedimo kao obrasce, da bi očistili svoje unutarnje kanale i otvorili se novim načinima mišljenja. Na prvom stupnju dobit ćete 5 obrazaca i temeljne tehnike za vođenje nesvjesnog uma za vrijeme sna.

Više o ostalim stupnjevima možete pročitati na našoj stranici.
Prvi stupanj seminara Putevi snova održat će se vikend 01.-02.07.2017.
Seminar će voditi Formica Coriandolo, instruktorica Sveučilišta u Damanhuru. Prijevod s talijanskog je osiguran.
Cijena seminara iznosi 890,00 kn, a za članove 800,00 kn. Za prijavu na seminar potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu 400,00 kn na naš IBAN: HR2024020061100411609 sa svrhom: Seminar Putevi snova
Mjesto održavanja seminara je Damanhur Hrvatska – Centar Talej, Vlaška 81a 1.kat u Zagrebu.

Slobodno nas kontaktirajte za prijavu na 095/9016-883 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Molim Vas prijavite se ako želite komentarati članak

Alternativa.hr je vaš portal u alternativu namijenjen informiranju javnosti, poticanju zdravog i pozitivnog življenja, zajedništvu i sreći. Čitajte, gledajte i dijelite sadržaje te doprinosite širenju kvalitetnih informacija i ideja svojim dobronamjernim komentarima i člancima :)

 

alternativa fb stranice  alternativa google plus stranice  alternativa youtube stream